Segons el suplement econòmic d’El Punt Avui, el país ha fracassat en el seu intent de convertir el sector aeronàutic i aeroespacial en una àrea clau per a l’economia. Tot i que no compartim el to pessimista de l’article, la periodista planteja al sector aeronàutic català un repte interessant. Cal que la regió es percebi com un pol aeronàutic i la proximitat amb altres centres efervescents com Tolosa, Madrid o Sevilla podria servir de revulsiu.

I res millor que una valoració d’algú que mira el sector des de fora. Per això, elsoci fundador de DMD Solutions, Dario di Martino, que ha treballat a diferents països europeus, s’anima a donar el seu testimoni i assegura que ha començat a conèixer de prop el sector aquí i s’ha sorprès de l’alt nivell tecnològic però també de la manca de cooperació entre les empreses.

Podeu llegir l’article complet aquí: L’Economic