El passat 28 de febrer es va celebrar la XIII edició del Fòrum d’Empreses a l’ESEIAAT (Escola Superior d’Enginyeria Industrial i Aeronàutica de Terrassa), un esdeveniment que ofereix a les empreses l’oportunitat d’acudir en cerca de talent. L’acte també es presenta com una oportunitat per als estudiants d’obrir-se camí en el món empresarial.

Des dels inicis de l’empresa, a DMD hem confiat en la qualitat de la formació rebuda a l’ESEIAAT per oferir als nostres clients la màxima professionalitat i dinamisme en els projectes plantejats. Actualment, gairebé un 70% de l’equip han cursat els últims estudis en aquesta escola.

Durant la passada jornada, molts alumnes van apropar-se al nostre estand i van poder assistir a la conferència en què vam presentar els últims projectes i visions de futur de l’empresa (pots descarregar-te la presentació aquí).

Des de DMD valorem molt positivament l’experiència, ja que va resultar una bona oportunitat per establir contacte amb estudiants i també de fer networking amb les altres empreses participants.